Mijn verhaal


Hallo,

Ik ben Lore Coppens, coördinator van de Lekker-in-je-vel kampen bij de Speelvogels!

Het zijn kampen die je niet vaak voorbij hoort komen. Wel, ik leg het je uit vanwaar mijn grote interesse hiervoor...

Van opleiding ben ik psychologe en in mijn praktijk, Feel-it, te Brasschaat coach ik kinderen en jongeren om beter in hun vel te zitten. Kinderen geven me een positieve energie en ze zien vaak dingen op een manier waar ik als volwassene veel van kan leren. In 2016 deed ik zelfs vrijwilligerswerk als Engelse juf en psychologisch assistent voor de kinderen uit een sloppenwijk in Peru. Na deze geweldige ervaring moést ik voor mijn gevoel doorgaan met het ondersteunen van kinderen.

Nu vind ik dat IEDER kind recht heeft om lekker in zijn of haar vel te zitten en men niet hoeft te wachten tot er een probleem is! Het kan allemaal best ingewikkeld zijn: onze gevoelens, gedachten, grenzen stellen, vrienden maken, gelukkig zijn, moeilijke dingen communiceren, .... Toen ik jonger was snapte ik het soms ook niet allemaal goed! Ik vond 'de psyche' wel super interessant en ging daarom verder studeren en werken in deze richting. Nu snap ik het al heel wat beter, maar soms ook nog niet hoor ;-).

Met de kampen wil ik op een laagdrempelige manier aandacht geven aan sociaal-emotionele thema's om kinderen meer inzicht te geven over deze 'complexe wereld'.

Maria van de Speelvogels kwam een tijdje geleden op mijn pad en ons contact voelde meteen goed aan! We delen grotendeels dezelfde visie, we vullen elkaar aan in onze talenten en daardoor is het Speelvogel-lekker in je vel aanbod ontstaan!

Oh ja, naast het coachen van kinderen/jongeren en kampen geven, vind ik dit ook heel leuk:  sporten (lopen, crossfit en fietsen), yoga, lezen, koken (in het weekend :-p), dingen doen met mijn vriend, familie en vrienden, reizen, .... en nog veel meer!

Tot gauw op één van onze kampjes!

Liefs,

Lore

Lore Coppens
Lore Coppens Feel-it
Contact

      https://feelitcoaching.be/
       info@feelitcoaching.be