Hiep hiep hoera!

We delen graag in de feestvreugde en werken verjaardagsfeestjes en workshops uit op maat. Hieronder vind je al enkele kant-en-klare pakketten en ideeën maar we staan open om verder te brainstormen en nieuwe thema's te ontwikkelen.

Voor meer informatie en reservaties: info@de-speelvogels.be of 0495/54.84.37

Datum en uur

De feestjes kunnen doorgaan op een woensdag, zaterdag of zondag. De jarige en ouders worden een kwartiertje op voorhand verwacht om al kennis te maken en de anderen te ontvangen.

Locatie

De feestjes gaan door in Praktijk Nest, Antverpiastraat 12, 2160 Wommelgem. Wil u toch graag een feestje thuis of op een andere locatie waarbij wij instaan voor de organisatie en begeleiding, dan kan dat mits goed overleg.

De-Speelvogels-1.jpg

Richtprijs

Richtprijs*: €135 + €10/kind De prijs kan variëren naargelang het gekozen thema. De prijs is inclusief uitwerking, voorbereiding, begeleiding, standaard versiering en alle spel- en knutselmaterialen.

Groep

Op onze locatie kunnen 6 tot 13 kinderen mee vieren. Het aantal kinderen kan variëren naargelang het gekozen thema.


Richtprijs extra's

Versiering, kindergrime, goodiebag, uitnodigingen, drankjes (water is steeds inbegrepen), taart, cupcakes, fruitsla, chocomousse, ...
In de basisprijs zitten standaard ballonnen en slingers in willekeurige kleuren. Deze zijn echter niet afgestemd op het thema. Wil je dat het plaatje helemaal klopt dan kan ik zorgen voor aangepaste ballonnen, slingers, bordjes, bekertjes, …

Enkele voorbeeldthema's

Flamingo - yoga of knutselfeest:

flamingo-1-150x150.png

Een feestje volledig in het thema 'flamingo'. Dat betekent veel roze, pluimpjes, fluffy voorwerpen, bloemetjes en gekke prints. Je kan kiezen voor een knutsel- en/of yoga feestje.

Prinsessenfeest

magic-wand-150x150.png

Ooh nee, de diamanten van de koning zijn gestolen net op de verjaardag van kleine prinses ... Alle kleine prinsesjes die uitgenodigd zijn op het feest zoeken mee naar de diamanten. Ze spelen spelletjes, voeren opdrachten uit en er wordt op los geknutseld.

Slijmfeest

Fluffy-Slime-Cover-1-150x150.jpg

Ben jij ook een fan van al dat slijm?
We maken verschillende soorten slijm en een bijhorend potje zodat je het slijm veilig kan bewaren.

 

Ijsjesfeest

ice-cream-3-150x150.png

De jarige kiest op voorhand 2 smaken die we samen met de kinderen bereiden.
Wanneer het ijs in de ijsmachine zit is er nog tijd genoeg om spelletjes te spelen en te knutselen!