De Speelvogels Vzw                                                                          Antverpiastraat 12, 2160 Wommelgem
Ondernemingsnr.: 0589953802                                                           Laatste wijziging op 01/09/2019

 1. Inschrijven
 2. Prijzen en kortingen
 3. Wachtlijsten
 4. Betalingsmogelijkheden
 5. Betalingstermijn
 6. Gespreide betaling
 7. Herroepingsrecht
 8. Annuleren
 9. Verzekering
 10. Klachten
 11. Afspraken en regels
 12. Privacy

Inschrijven

Je wilt deelnemen aan een Speelvogelkamp! Supertof!
Inschrijven kan het gemakkelijkst via de website. Heb je een probleem of twijfel je, dan kan je steeds een mailtje sturen of even bellen.
Op de website klik je de dagen aan waarvoor je wil inschrijven. Je kan je bestelling controleren in je winkelmandje waarna je op 'afronden' kan klikken. Je vult je gegevens in en kiest een betaalwijze: bancontact, Belfius, KBC of overschrijving. Wanneer je betaling is overgemaakt krijg je een bevestigingsmail en is de inschrijving compleet. Je ontvangt een week voor inschrijving een mail met praktische gegevens over het kamp.

Prijzen en kortingen

De prijs voor één kampdag bedraagt 27 euro.
Er is opvang voorzien vanaf 8u en tot 17u. Wens je toch vroeger of later te komen, dan betaal je €2,50 per half uur extra.

Inwoners van Wijnegem betalen slechts: 23 euro/ dag

Korting voor grote inschrijvingen:
Als je voor een groot aantal dagen inschrijft in één keer krijg je korting!
Vanaf 10 dagen €26,50 per dag | Vanaf 15 dagen €26 per dag
Vanaf 20 dagen €25,50 per dag | Vanaf 30 dagen €25 per dag
Bij meerdere kinderen tellen de dagen op. Bijvoorbeeld: je schrijft twee kinderen in voor 5 dagen, dan wordt dit aanzien als een inschrijving van 10 dagen.
De korting geldt enkel indien je de 10 dagen in één keer inschrijft. Als je meerdere keren inschrijft, tellen de dagen niet op.

Wachtlijsten

Als een kamp volzet is, wordt er een wachtlijst geopend. Je kan hierop inschrijven en hoeft uiteraard niets te betalen. Wanneer er een plaats vrij komt door annulatie of ziekte, worden de personen op de wachtlijst onmiddellijk gecontacteerd. Deze lijst is vrijblijvend, heb je intussen andere plannen gemaakt dan begrijpen we dat maar al te goed en ben je tot niets verplicht. Als je graag gebruik maakt van die plaats vragen we de betaling binnen de 5 kalenderdagen te volbrengen. Na die periode contacteren we de volgende op de wachtlijst.

Betalingsmogelijkheden

Je kan kiezen uit volgende betaalmogelijkheden:

Let op! Betalingstermijn en heroepingsrecht verschillen naargelang het betalingsmiddel je gekozen hebt. Meer info vind je onder: herroepingsrecht en betalingstermijn

Betalingstermijn

Als je ervoor kiest om meteen via Bancontact, Belfius of KBC betaalknop te betalen is je bestelling meteen in orde.

Betaal je via overschrijving dan heb je een standaard betalingstermijn van 14 dagen.
Hebben we na deze periode nog geen betaling ontvangen dan krijg je een mailtje met een betalingsherinnering. Wanneer we 7 dagen na de mail geen reactie of betaling hebben ontvangen vervalt je inschrijving automatisch en zal je opnieuw moeten inschrijven. Een reactie op de herinneringsmail zal ervoor zorgen dat we de inschrijving niet verwijderen zodat je de tijd hebt om de betaling in orde te maken op het onderling afgesproken moment. Totale betalingstermijn via overschrijving bedraagt dus ongeveer 21 dagen.

Uitzondering: Wil je liever gespreid betalen of past een andere datum beter voor de betaling, dan kan dat steeds door even een mailtje te sturen.

Gespreide betaling

Wil je liever gespreid betalen of past een andere datum beter voor de betaling, dan kan dat steeds door even een mailtje te sturen.
We spreken onderling af wat voor jou de beste oplossing is.

Let op! Bij het niet nakomen van de afspraken zijn we genoodzaakt kosten aan te rekenen.
Bij het niet betalen op de afgesproken datum sturen we een mailtje ter herinnering. Wanneer het antwoord of betaling uitblijft volgt een herinnering via de post.
Hiervoor rekenen we 10% van het openstaand bedrag aan. Bij volgende herinneringen komt er telkens 5% bij.

Herroepingsrecht

Volgens de wet van 28 februari 2013 (WER) art. VI.47 tot en met VI.53 is het herroepingsrecht niet van toepassing voor deze onderneming.
Na de uitvoering van de betaling kan je je inschrijving nog annuleren via onderstaande voorwaarden.

Annuleren

We vinden het altijd enorm jammer als er kinderen door omstandigheden toch niet kunnen deelnemen aan het kamp.
Neem even contact op door te mailen naar info@de-speelvogels.be of te bellen naar 0495 54 84 37.

Meer dan één week vóór aanvang van het kamp
 1. Je krijgt een waardebon van het inschrijvingsgeld.
 2. Of je kan de dag(en) verplaatsen naar een andere dag binnen dezelfde vakantieperiode
  op voorwaarde dat er nog beschikbare plaatsen zijn én dat je de vervangende dagen binnen de week na annulatie laat weten.
Één week tot 3 dagen voor aanvang van het kamp:

Je krijgt een waardebon van 50% van het inschrijvingsgeld

Afwezig door ziekte met doktersbriefje
 1. Je krijgt een waardebon van 75% van het inschrijvingsgeld
 2. Of je kan de dag(en) verplaatsen naar een andere dag binnen dezelfde vakantieperiode
  op voorwaarde dat er nog beschikbare plaatsen zijn én dat je de vervangende dagen binnen de week na annulatie laat weten.

Alle terugbetalingen gebeuren in de vorm van een waardebon aangezien er kosten verbonden zitten aan het automatische betalingssysteem.

In uitzonderlijke omstandigheden of bij te weinig inschrijven kan een kamp geannuleerd worden door de organisatie.
U krijgt het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald.

Verzekering

Alle deelnemende kinderen zijn verzekerd tegen lichamelijke ongevallen. De Speelvogels kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor diefstal, verlies en/of schade aan de door de deelnemers meegebrachte voorwerpen.

Klachten

Eventuele klachten kan u schriftelijk melden via info@de-speelvogels.be.

Afspraken en regels

Roken is voor iedere deelnemer, begeleider en bezoeker verboden op het terrein.

Privacy

Tijdens de kampen worden er foto’s genomen en filmpjes gemaakt van de activiteiten en de deelnemers. We gebruiken ze voor de website, flyers en publicatiedoeleinden. Indien u niet wenst dat de foto’s van uw kind gebruikt worden, kan u dit melden en zullen we dit respecteren.

Uw adresgegevens worden door ons in een bestand opgenomen, zodat wij u op de hoogte kunnen houden van onze activiteiten. Overeenkomstig de Wet tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegeven van 08/12/92 heeft u recht op inzage en correctie van de door ons bewaarde informatie.

Het volledige privacybeleid kan u nalezen in de privacyverklaring comform aan de privacywetgeving (GDPR) 25 mei 2018.

Door de betaling voor een kamp uit te voeren, bevestigt u de algemene voorwaarden gelezen te hebben en verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.