Teambuilding: Airzone!

Zin in een supertoffe middag met andere monitoren? Kom naar onze monitorenactiviteit! In de airzone gaan we de uitdaging aan in verschillende reuzegrote spelen. We voorspellen veel gelach en een grote portie competitiedrang!

Wanneer: 1 juli 2021 van 10u tot 13u
Waar: Airzone Kontich (Meylweg 41A, 2550 Kontich)
Bereikbaarheid: Bus 91/92 vanuit Antwerpen
Voor wie er moeilijk geraakt voorzien we graag een oplossing!
Prijs: €10
De Speelvogels betaald het overige deel voor de Airzone. Lunch is niet inbegrepen, maar kan ter plekke aangekocht worden.

Inschrijven kan via je monitorendashboard. Duid bij je voorkeuren de monitorenactiviteit aan als je erbij wil zijn!

Infosessie voor nieuwe monitoren

Welkom! We vinden het fijn om nieuwe gezichten in ons team te verwelkomen. Er komt heel wat op je af. Daarom organiseren we regelmatig infosessies. Hierop kunnen we al eens kennismaken en krijg je antwoord op al je vragen! Inschrijven kan via je monitorendashboard. Duid bij je voorkeuren de monitorenactiviteit aan als je erbij wil zijn!

Vormingen

Op onze vormingen leer je heel wat bij! Er zijn drie vormingen die je kan volgen: spel, zorg en verantwoordelijke. Bespreek tijdens je kampweek met je coördinator welke vorming je graag zou willen volgen. We zoeken samen naar de gepaste vorming en termijn voor jou.

Team van de week!

Worden jullie het team van de week? Elke kampweek kiezen we over de locaties heen het beste Speelvogelteam van die week. Er wordt gekeken naar onder meer enthousiasme, wauw-activiteiten, aandacht voor de kinderen en groepssfeer. Op vrijdagmiddag wordt het winnende team verwend met een leuke verrassing!