Schoten

Welkom bij De Speelvogels in Schoten. Onze kampjes gaan door in campus Kajee waar we een prachtig nieuw gebouw combineren met de groene omgeving van de school.
Elke vakantieweek is er een ander thema dat aan bod komt. Van springbonen tot een ijsjeskamp.

Schoten - Campus Kajee
Alles op wieltjes Schoten

In Schoten heeft De Speelvogels een prachtlocatie, Campus Kajee.

Deze locatie heeft een heel gevarieerd aanbod voor kinderen op te spelen en te leren. Een mooie nieuwe binnenruimte, een leuke speelplaats en een prachtige groene omgeving met een grasveld voor de sportieve activiteiten en een speelbos om de fantasie helemaal zijn gang te laten gaan.

Magisch en pedagogisch

Thema's

De magie van themabeleving

Duik in een wereld vol verwondering, ontdek, speel en leer! De thema’s worden op voorhand zorgvuldig gekozen en uitgewerkt. Voor het kamp krijg je alvast enkele opwarmspelletjes toegestuurd zodat je Speelvogel zich al een echte piraat kan voelen. Tijdens het kamp staan alle spelletjes in het teken van het thema en is er een verhaal als rode draad. We zorgen voor een ruim aanbod speelmateriaal in het thema.

Pedagogische visie

De thema’s worden zorgvuldig uitgewerkt door ervaren Speelvogels met jarenlange pedagogische achtergrond. Per leeftijdsgroep is er een ander aanbod met activiteiten aangepast aan de leefwereld en het leeftijdsniveau. Binnen de leeftijdsgroepen zijn er telkens 2 of meer activiteiten waaruit de kinderen kunnen kiezen.

De bouwstenen van jouw Speelvogelontwikkeling

In elk thema komen alle bouwstenen van ontwikkeling aan bod. Zo reiken we optimale ontwikkelingskansen aan.

De magie van themabeleving